Die HydroElite Experience

Carrière

Wij bouwen samen

Bij Hydroware geloven we in teamwork, respect en persoonlijke verantwoordelijkheid. Wij bouwen samen. Als je deel van ons team wilt uitmaken, ben je van harte welkom om te kijken of we een functie hebben die bij je past.

Een waardengedreven bedrijf

Bij ons word je onderdeel van een bedrijf waar wij zorgen voor de medewerker. Bij Hydroware krijgen mensen de kans om zich te ontwikkelen door nieuwe functies in het bedrijf uit te proberen. We willen dat je floreert en gemotiveerd bent in je werk.

De wereld verandert voortdurend en we zijn niet bang voor verandering; we omarmen verandering juist. Word onderdeel van een bedrijf dat vooroploopt in de ontwikkeling in de liftindustrie.

Wij bouwen samen

Bij Hydroware bouwen we samen aan een circulaire toekomst. Ons succes hangt af van de inspanningen, unieke kwaliteiten en vaardigheden van elke individuele medewerker. Onze partners voelen dat we gepassioneerd zijn door service, ons houden aan wat we beloven en dat we altijd op zoek zijn naar oplossingen. Met grote toewijding aan elkaar en aan onze partners gaan we samen de toekomst tegemoet. Wij bouwen samen.

Bij ons moet iedereen het gevoel hebben dat zij ruimte hebben om te groeien en dat hun inzet belangrijk is. We weten dat we staan waar we staan dankzij onze medewerkers. Het zijn ook onze medewerkers die ons naar die toekomst brengen, waar we naartoe willen.

Hier moet iedereen het gevoel hebben dat hij/zij bijdraagt en zich gezien voelt. We weten dat we het beste presteren als we het samen doen.

Annie Alm, HR Manager

Ben jij ons nieuwe talent?

Of je nu interesse hebt in een stage, wilt afstuderen of een functie bij ons zoekt, je bent altijd welkom om je sollicitatie of je interesse in te dienen.
We nemen geen sollicitaties per e-mail in behandeling.

Wij beantwoorden graag jouw vragen over carrière maken en werkgelegenheid.

Welkom bij Hydroware!

Annie Alm
Directeur Personeelszaken
+46 472 – 451 77
annie.alm@hydroware.se

Annie Alm - Human Resource

Wij bij Hydroware

Hydroware heeft meer dan 170 medewerkers over de hele wereld. Iedereen is anders, maar iedereen is even belangrijk. Ongeacht de rol, achtergrond en persoon, willen we dat je bij ons gedijt. Dit zeggen enkele van onze medewerkers over elkaar en over Hydroware.

Oliver Askander

Oliver werkt als ontwerper in Productie. Oliver ontmoet iedereen met een glimlach en positieve energie. Als je Oliver in Productie tegenkomt, werkt hij waarschijnlijk aan een HydroElite-tank met een hamer, moersleutel of boor in zijn handen. Zijn collega’s waarderen zijn behulpzame manier van doen. Welke obstakels Oliver ook tegenkomt, hij vindt altijd een oplossing.

Het is leuk om in zo’n goed team te werken. Mijn taken zijn interessant en er ontstaan voortdurend nieuwe uitdagingen om op te lossen.

Oliver Askander, Hydroware
Montage-hydraulpump

Linda Carlsson

Linda werkt aan de kooidakmodules in onze productie. Altijd positief en gefocust, staat ze klaar om haar collega’s te helpen wanneer ze hulp nodig hebben. Linda verspreidt positieve energie en lacht graag met haar familie en collega’s.

Ik houd van het proces om iets met mijn eigen handen te creëren. Ik waardeer al mijn collega’s die er altijd voor me zijn.

Linda Carlsson, Hydroware