Die HydroElite Experience

Nieuwe lift

In gebouwen zonder lift, bij nieuwbouw of bij het toevoegen van een bestaande verdieping kan een nieuwe lift relevant zijn. Dit kan bijvoorbeeld van toepassing zijn op een gebouw met appartementen waar een lift in een bestaand trappenhuis moet worden geplaatst of in een bedrijfsruimte waar behoefte aan een lift is ontstaan. Soms is het oorspronkelijke doel van de lift in de loop van de tijd veranderd. In al deze gevallen is het relevant om een compleet nieuwe lift aan te schaffen en te installeren.

Compleet nieuwe lift van Hydroware

Als het tijd is om een nieuwe lift te kopen, zijn er verschillende redenen om voor een hydraulische lift van Hydroware te kiezen. We bieden op maat gemaakte en flexibele oplossingen die passen bij alles, van villa’s tot zware vrachtliften.

Een hydraulische lift is de beste optie voor objecten tot zes of zeven verdiepingen. De grotere krachten van de lift belasten altijd de fundering van het gebouw en niet de rest van de constructie van het gebouw. De hydraulische lift is een ruimtebesparende oplossing die minder oppervlakte van het pand in beslag neemt. Met onze oplossingen wordt een stille lift verkregen waarbij het geluid zich niet verder in het pand voortplant. Dit betekent dat een hydraulische lift met voordeel goed geschikt is voor alle bestaande panden waar een liftbehoefte is ontstaan. Hydroware levert alle onderdelen voor nieuwe liften zodat de inkoper maar met één leverancier contact hoeft te hebben.

Bij het installeren van een nieuwe lift van Hydroware krijgt de lifteigenaar keuze en flexibiliteit. De liften van Hydroware zijn, in tegenstelling tot veel andere grote liftfabrikanten, gebaseerd op een open en modulair systeem. Dankzij het open systeem kunnen componenten worden vervangen om de levensduur van de lift te verlengen en de prijs van liftonderhoud laag te houden. Volledig werkende onderdelen en het hefframe hoeven nooit vervangen te worden. Op deze manier wordt de eigenaar van de lift niet gedwongen om na 20-25 jaar weer een compleet nieuwe lift te kopen.

Alles via één leverancier

Hydroware levert alle onderdelen aan de lift. Het voordeel van het kopen van alle componenten voor de lift bij een en dezelfde leverancier is dat het makkelijker gaat met service, onderdelen, administratie, garanties en eventuele klachten.

Snelle liftinstallatie

Een nieuwe lift van ons kan snel geplaatst worden. In veel gevallen moeten bewoners het pand verlaten terwijl er een nieuwe lift wordt geïnstalleerd. Om de installatietijd laag te houden, zijn alle Hydroware-liften voorgemonteerd en getest op hun functie. Door de constructie van de hydraulische lift in combinatie met het feit dat deze vooraf in onze fabriek is getest, kan de lift snel worden geïnstalleerd en in gebruik worden genomen.

Gebouw met een bestaande lift: moderniseren

Als er al een lift in de woning is, is modernisering altijd de beste optie. De prijs van de liftinstallatie daalt meestal met meer dan 50% in vergelijking met het kopen van een gloednieuwe lift. Door modernisering wordt de stilstand van de lift met enkele weken verkort. Lees hier meer over het moderniseren van liften.

Een lift moet dezelfde levensduur hebben als de woning

Wat is uw liftperspectief?

Kies hieronder het liftperspectief om de juiste informatie, tools of documenten voor u te vinden.
Aarzel niet om ons te contacteren indien u vragen heeft.

Hydroware-verkoop

Aarzel niet om contact op te nemen met onze verkoopafdeling voor meer informatie over onze producten en diensten.

Onderdelen binnen 24 uur.

Telefoon:

+46 (0) 472 45100

Read on

Read on to find out more information regarding specific lift types and the possibility to create more apartments by adding on one floor and installing a lift to existing buildings.