Die HydroElite Experience

Tools

Hier vindt u uw tools voor zelfhulp, probleemoplossing, documentatie, berekening en IoT. Klik op de tool die u wilt gebruiken of downloaden. Neem contact met ons op voor vragen.

animerat mätinstrument

Zelfhulp
HydroApp

HydroApp is onze tool voor zelfhulp. HydroApp is onder andere een troubleshooting-tool die u suggesties geeft voor acties, afhankelijk van de foutcode die u zoekt. In de app vindt u ook bedradingsschema’s en technische handleidingen voor liften.

Voor instructies over installatie op een smartphone klikt u hier.

animerat dokument

Technische documentatie
WebRel

WebRel bevat documenten voor uw faciliteiten: bedradingsschema’s, tabellen, tekeningen, certificaten en technische documentatie. Om toegang te krijgen tot WebRel heeft u een login nodig.

Deze krijgt u van ons voor uw voorzieningen. Neem contact met ons op als u vragen hebt over toegang.

animerad jordglob

IoT
HydroCloud

Met HydroCloud krijgt u een duidelijk en eenvoudig overzicht van al uw liften. Als u op een specifiek apparaat klikt, is er altijd en overal gedetailleerde en volledige informatie beschikbaar.

animerad miniräknare

Berekening
HydCalc

HydCalc is een rekentool waarmee u eenvoudig kunt berekenen en dimensioneren welke HydroElite het beste bij u past. Vul de gegevens in de rekentool in om een suggestie te krijgen.

animerat dokument med penna

KOS: Offerte order formulier

KOS: het offerte- en bestelformulier kunt u downloaden en openen om informatie in te vullen om te bestellen of een offerte van ons te krijgen. Nadat u de COS heeft ingevuld, kunt u het bestand naar een van onze leveranciers sturen. Als u hulp nodig heeft, kunt u contact opnemen met onze verkoopafdeling. Blauwe velden moeten correct worden ingevuld om een offerte te ontvangen. Andere velden worden ingevuld wanneer de informatie beschikbaar is of als u een bestelling plaatst.

Gereedschap voor HydroElite V4

HydroElite 3G-1 (V4) is de voorloper van onze huidige HydroElite. Voor software die van toepassing is op HydroElite 3G-1 (V4), kunt u de onderstaande links volgen.

HydroElite
Flash

Download de software om bijgewerkte programmabestanden over te zetten. Sluit deze met de kabel (serieel) aan op de HydroElite.

HydroElite
Graph

Een analysetool voor de liftcurves in de HydroElite V4. Download en verbind deze met een kabel (serieel) met HydroElite.

HydroElite
GUI

GUI is een simulator in een pc-omgeving voor menubeheer. Een hulpmiddel om te oefenen met navigeren door de menu’s.

Hydroware-ondersteuning

Neem contact op met ons supportteam voor snelle, flexibele en persoonlijke hulp bij installatie en bediening van onze producten. We hebben toepassingen voor het oplossen van problemen, documentatie, parameteraanpassingen enz.

Onderdelen binnen 24 uur.