Die HydroElite Experience

Modernisering van de lift

Modernisering, of liftrenovatie, houdt in dat de lift wordt geüpgraded door onderdelen zoals het aandrijfsysteem, elektronica en andere slijtdelen te vervangen. Het liftframe en andere robuuste onderdelen, die meerdere generaties mee kunnen gaan, kunnen worden behouden en onderdeel worden van de verbeterde lift. Een gemoderniseerde lift voldoet altijd aan de huidige en wettelijke veiligheidseisen, krijgt superieur rijcomfort en wordt energiezuinig en toegankelijk.

Daarom moet u moderniseren

De kosten van een liftinstallatie worden gehalveerd door de lift te renoveren in plaats van het geheel weg te gooien en een nieuwe te installeren. Niet alleen de aanschaf- en installatiekosten worden verlaagd door te kiezen voor renovatie en modernisering, maar ook de tijd die de lift nodig heeft om stil te staan neemt af van maximaal vijf weken naar één tot twee weken. Tegelijkertijd blijft de mogelijkheid behouden om in de toekomst opnieuw te moderniseren.

Lagere kosten

Een volledige vervanging van de lift bindt het systeem vaak aan één leverancier, waardoor de kosten van reparaties en reserveonderdelen stijgen als de lift kapotgaat. De lifteigenaar vindt het ook moeilijk om de service van een nieuw geïnstalleerde lift aan concurrerende liftbedrijven uit te besteden. Met onze liftmodernisering is de eigenaar niet gebonden aan één leverancier. Een liftmodernisering resulteert in lagere kosten en er is de mogelijkheid om steeds opnieuw te moderniseren. Dit betekent dat als het pand 100 jaar staat, de originele lift even lang mee kan gaan.

Modernisering in plaats van volledige vervanging:

Prijs

  • In totaal ongeveer 50% lagere kosten gedurende de levensduur van de lift
  • Aanzienlijk lagere service- en reparatiekosten
  • Open systemen bieden flexibiliteit bij het kiezen van leveranciers in de toekomst

Tijd

  • Moderniseren gaat sneller dan het vervangen van de gehele lift
  • De uitvaltijd wordt met enkele weken verminderd
  • Kortere levertijden

Duurzame liften

  • Halve impact op het milieu
  • De circulaire optie
  • Robuuste componenten met een lange levensduur

Daarom moet u moderniseren met Hydroware

Wij leveren producten aan diverse hydraulische liftmoderniseringen in de Benelux. Sinds de start in 1998 hebben we een gestage groei doorgemaakt en hebben we een groot netwerk van servicepartners opgebouwd. We hebben vanaf het begin met een circulaire mindset gewerkt en zijn de drijvende kracht in de branche. Wij stellen kwaliteit en het milieu altijd voorop en zijn gecertificeerd volgens ISO 9001 en ISO 14001.

Om flexibel liftbezit te bieden, zijn onze oplossingen gebaseerd op een open en modulair systeem dat geschikt is voor toekomstige moderniseringen. Ook kunnen we zorgeloos liftbezit aanbieden in combinatie met diverse financieringsoplossingen.

Wat is uw liftperspectief?

Kies hieronder het liftperspectief om de juiste informatie, tools of documenten voor u te vinden. Aarzel niet om ons te contacteren indien u vragen heeft.

Onze visie bij Hydroware is geïnspireerd op de circulaire economie. We willen betrokken zijn bij het bouwen van duurzame liftoplossingen voor de lange termijn waarbij goede financiën worden gecombineerd met alles dat herbruikbaar of gerecycled is.

— Kjell Johansson, founder of Hydroware

Neem contact met ons op voor advies

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over de voordelen van het moderniseren van liften.