Die HydroElite Experience

Passagierslift

Personenliften zijn liften die bedoeld zijn voor personenvervoer. Deze liften komen veel voor in onder meer appartementsgebouwen, VvE’s, kantoren en openbare omgevingen. Hydroware biedt hydraulische personenliften aan voor zowel modernisering als nieuwbouw. Een hydraulische lift heeft de voorkeur in appartementsgebouwen tot 6-7 verdiepingen en winkelcentra tot 5 verdiepingen en 250.000 verplaatsingen per jaar.

Personenlift vervangen

Als er in een pand een personenlift aanwezig is die aan vervanging toe is, moet deze altijd gemoderniseerd worden. Het moderniseren van de lift is goedkoper, sneller en de meest duurzame optie. Veel van de liftcomponenten kunnen worden hergebruikt en kunnen net zo lang meegaan als het pand. Lees meer over het moderniseren van liften of neem contact met ons op en wij vertellen u meer.

Documenten

Voor afmetingen en formaten voor ELEVANS
– download hier de brochure.

ELEVANS – nieuwe personenlift

Installeer een compleet nieuwe personenlift

Indien er een geheel nieuwe lift in het pand moet worden geplaatst, kan Hydroware alle onderdelen voor de lift leveren. ELEVANS is het programma van Hydroware voor personenliften. ELEVANS biedt de meest ruimtebesparende liftoplossing die kan worden bereikt.

Het compacte ontwerp maakt ook kleinere schachtafmetingen mogelijk, wat kansen biedt om waardevolle vierkante meters vrij te maken voor een betere benutting. ELEVANS is verkrijgbaar als 1:1 en 2:1 en kan zowel eentraps als meertraps cilinders hebben. De maximale snelheid is 1m/s.

Afmetingen en astekeningen vindt u in de productbrochure.

Hydroware-verkoop

Aarzel niet om contact op te nemen met onze verkoopafdeling voor meer informatie over onze producten en diensten.

Onderdelen binnen 24 uur.

Telefoon:

+46 (0) 472 45100