Die HydroElite Experience

Smalle lift

Smalle lift is een verzamelnaam voor liften die in krappe ruimtes worden geplaatst. Hydroware biedt zowel nieuwe installatie als vervanging van smalle liften.

Ons programma om de meest ruimte-efficiënte liftoplossing mogelijk te maken, heet MIGRO. We hebben ook een aanpassingskit voor het eenvoudig vervangen van schroefliften. Dit is een soort smalle lift.

Schroevendraaier vervangen

Een veelvoorkomende vorm van smalle lift die in het VK wordt geïnstalleerd, is de schroeflift. Deze is gebaseerd op een technologie waarbij een moer in de as wordt gemonteerd. De moer schroeft op en neer en vandaar de naam schroeflift. De lift wordt aangedreven door een motor die op het platform is gemonteerd. Schroefliften hebben meestal veel onderhoud nodig, waardoor ze duur zijn om te bezitten en te gebruiken.

Wanneer het tijd is om een omvangrijke of verouderde schroefaandrijving te vervangen, heeft Hydroware een unieke aanpassingsset ontwikkeld om alle soorten schroefaandrijvingen snel en eenvoudig te vervangen. Een installatie met onze aanpassingskit betekent dat een schroeflift eenvoudig kan worden vervangen door een moderne hydraulische lift ongeacht het type schroeflift. Het werkt geweldig om de lift in krappe ruimtes te installeren. De aanpassingskits zijn speciaal aangepast voor de schroefaandrijvingen NTD/Inliftor.

Document

De beste oplossing om op de markt te monteren, zeer goed doordacht. Zeer servicevriendelijk met bijvoorbeeld linnen sluitingen en geleideschoenen.

Ola and Per Svensson, lift fitters

MIGRO

MIGRO is ons programma voor personenliften voor zeer krappe ruimtes en vervanging van schroefliften. Het ontwerp is aangepast om de meest ruimte-efficiënte liftoplossing te bereiken die kan worden bereikt en tegelijkertijd te voldoen aan alle moderne regelgeving en toegankelijkheidseisen en -normen zonder in te boeten aan prestaties of kwaliteit.

Met onze eigen ontwerpafdeling zijn we flexibel en kunnen we voor elk geval een lift- en schachtoplossing op maat maken. Het stelt ons ook in staat om efficiënte, gebruiksvriendelijke en duurzame liften te beheren en te leveren voor elk woongebouw, kantoor of ander gebouw dat een nieuwe lift nodig heeft of een vervanging van een bestaande lift waar de ruimte beperkt is.

Het compacte ontwerp maakt het perfect voor het vervangen van bestaande lastige liften, bijv. schroefliften, zonder dure kosten voor schachtreconstructie.

Cabinebeslag wordt op maat gemaakt en deuren kunnen zowel als vouwdeur in combinatie met klapdeuren als volautomatische deuren geleverd worden. We werken samen met toonaangevende deurfabrikanten, waardoor we aan alle eisen en lokale specificaties kunnen voldoen.

MIGRO is een 2:1-lift met een maximale snelheid van 0,63 m/s en een minimale putdiepte tot 100 mm.

Hydroware-verkoop

Aarzel niet om contact op te nemen met onze verkoopafdeling voor meer informatie over onze producten en diensten.

Onderdelen binnen 24 uur.

Telefoon:

+46 (0) 472 45100