Die HydroElite Experience

Een duurzame industrie voor een duurzame wereld. Onze visie bij Hydroware is geïnspireerd op de circulaire economie. We willen betrokken zijn bij het bouwen van duurzame liftoplossingen voor de lange termijn waarbij goede financiën worden gecombineerd met alles dat herbruikbaar of gerecycled is.

Over Hydroware

Hydroware ontwikkelt, produceert en verkoopt hightech aandrijf- en besturingssystemen voor hydraulische liften. Door een sterke focus op energie- en hulpbronnenefficiëntie samen met het reiscomfort van de lift, zijn we vandaag een leider in hydraulische liften. Wij maken robuuste liften met open systemen die gemoderniseerd kunnen worden vanuit de filosofie dat een lift dezelfde levensduur moet hebben als het object.

Hydroware is een internationaal bedrijf met kantoren over de hele wereld. Het hoofdkantoor is gevestigd in Alvesta (Zweden) en hier vindt ook de ontwikkeling en productie van de producten van Hydroware plaats.

Kort over Hydroware

kodtecken animerat

ONTWIKKELING

Hydroware investeert in productontwikkeling om ervoor te zorgen dat we ook in de toekomst de beste producten op de markt hebben. Een groot deel van het personeel werkt rechtstreeks aan de ontwikkeling van de liften van morgen.

animerad-hissmontör

KLANTEN

Onze klanten zijn zowel grote als kleine liftbedrijven en onze verkoop vindt plaats in meer dan 50 landen in grote delen van de wereld.

medarbetare animerad

MEDEWERKERS

Op dit moment hebben we meer dan 170 medewerkers in Zweden en in onze dochterondernemingen in het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Nederland en Italië.

OMZET

We hebben een omzet van meer dan SEK 360 miljoen en hebben ambities om onze geschiedenis van goede groei voort te zetten.

PRIJZEN

Hydroware heeft vanaf het begin efficiënt en langdurig gewerkt. Dit heeft geleid tot verschillende onderscheidingen zoals Dun & Bradstreet’s Superföretag, Dagens Industris Gasselföretag, Swedish Growth Index en niet op de laatste plaats de hoogste kredietwaardigheid bij zowel UC als Dun & Bradstreet.

We geven onze klanten technische voordelen en zekerheid

We moeten vooroplopen op het gebied van technische ontwikkeling en duurzaamheid. De producten zijn robuust en kunnen worden gemoderniseerd, terwijl ze energie- en hulpbronnenefficiënt zijn. Dit geeft onze klanten en hun klanten een goede economie.

Unieke oplossingen voor een betere toekomst

Wij kopiëren niet. We willen oplossingen creëren die uniek zijn en die een betere toekomst voor ons allemaal kunnen creëren. Durven denken in nieuwe richtingen in de liftindustrie heeft ons in de voorhoede geplaatst als het gaat om duurzame liftoplossingen. Hydroware is een circulaire speler en lid van CirEko, ‘s lands breedste zaken- en ledennetwerk voor circulair ondernemen

Kwaliteit en milieu

Hydroware is gecertificeerd volgens het kwaliteitsmanagementsysteem SS-EN ISO 9001: 2015 aen de ISO die verantwoordelijk was voor de certificeringsaudit was DNV Certification AB, Zweden. Het certificaat is van toepassing op de ontwikkeling en productie van complete aandrijf- en besturingssystemen voor hydraulische liften. Hydroware is ook gecertificeerd volgens ISO 14001: 2015 voor het milieu en ISO 45001: 2018 voor de werkomgeving.

Ons bedrijf moet op een hulpbronnenefficiënte manier plaatsvinden en onze producten moeten de klant de mogelijkheid bieden om hun hulpbronnenbehoeften te stroomlijnen. Door innovaties en slimme oplossingen willen we ervoor zorgen dat onze producten zo min mogelijk grondstoffen verbruiken en dat zoveel mogelijk hergebruikt of gerecycled kan worden.

INCLUSIVITEIT

We zorgen ervoor dat alle medewerkers zich welkom en gerespecteerd voelen, ongeacht leeftijd, geslacht en afkomst. Tegelijkertijd zetten we extern met middelen een lifttraining op en ondersteunen we diverse non-profit hulporganisaties, lokale evenementen en verenigingen financieel.

Voor een goede economie

Voor ons is het belangrijk om bedrijven op een goede ethische basis te runnen. We stellen ook een goede winstgevendheid voorop om op lange termijn te kunnen handelen en de producten en systemen van morgen te ontwikkelen. Dat legt ook de basis voor het creëren van een stabiele en goede werkplek voor alle medewerkers waar iedereen het gevoel heeft dat hij voor zijn inzet wordt betaald en dat er ontwikkelingsmogelijkheden zijn.

Met een focus op duurzaamheid

Het bouwen van een industrie op basis van een circulaire economie is wat in ons hele bedrijf doordringt. Door de levenscyclusanalyse die we hebben laten ontwikkelen, hebben we tools verworven om producten en oplossingen te ontwikkelen die zo hulpbronnenefficiënt en duurzaam mogelijk zijn en een zo klein mogelijke voetafdruk achterlaten.